Nieuwe medewerkers bij Drees & Sommer

Het team van vastgoedadvies- en projectmanagementbureau Drees & Sommer is uitgebreid met enkele nieuwe medewerkers: Cagrihan Aslan, Rik de Rijcke, Sharda van Dijk en Nick Verhoeven gaan bij het bedrijf aan de slag of zijn al begonnen.

Cagrihan Aslan is gestart als projectmanager in het Building Performance team. Na zijn studie Bouwkunde en master Management in the Built Environment heeft Aslan ervaring opgedaan bij achtereenvolgens een ingenieursbureau, een ontwikkelende bouwer en bij de rijksoverheid. Als ondernemende ingenieur spreken de grote en zelfs internationale projecten en de ontwikkelmogelijkheden binnen Dreso hem zeer aan.

Rik de Rijcke versterkt als UX- & Workplace Consultant het UX-team. Rik rondde recentelijk zijn studie Industrieel ontwerpen en master Design for Interaction af. Hij ondersteunt nu allereerst het team bij de uitvoering van een gebruikersonderzoek en de vertaling van de behaalde resultaten naar een werkplekconcept. De Rijcke vindt het belangrijk om andermans beweegredenen te begrijpen en die mee te nemen in zijn werk. Hij heeft voor Drees & Sommer gekozen omdat zijn visie op ‘het kantoor’ aansluit bij die van Dreso.

Sharda van Dijk is opgeleid tot calculator en werkvoorbereider. Zij is bij Drees & Sommer begonnen in de functie van construction manager. Haar eerdere werkervaringen als technisch medewerker en werkvoorbereider kan ze in de dagelijkse praktijk goed gebruiken.

Nick Verhoeven versterkt in de functie van projectmanager het team van Building Performance. Na zijn opleiding Bouwmanagement en Vastgoed heeft hij in de praktijk bij een ander projectmanagementbureau een grote interesse ontwikkeld voor en enkele jaren ervaring opgedaan in maatschappelijk vastgoed. Verhoevens kracht ligt met name in het voortraject waarbij hij de kaders (mede) kan definiëren en in teamverband creatieve oplossingen kan vinden voor huisvestingsvraagstukken.