Eerste woning Gouden Greep in Gouda opgeleverd

De eerste woning van het project Gouden Greep te Gouda, gelegen in de nieuwbouwwijk Westergouwe II, is 1 maart opgeleverd.

Gouden Greep is gelegen in de fonkelnieuwe wijk Westergouwe II. Een plek te midden van veel groen en water. Het project bestaat uit 91 grondgebonden woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Bijna alle woningen voldoen aan het duurzaamheidsniveau nul-op-de-meter, dankzij een eigen installatie in iedere woning en het gebruik van zonnepanelen.

Het project wordt in drie fasen gerealiseerd. Fase 1 bestaat uit 58 woningen en is in een afrondend stadium. De bouw van fase 2 (21 woningen) is eind december 2020 gestart. Verwacht wordt dat alle woningen in deze fase in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd zullen worden. Medio maart wordt er gestart met de realisatie van de laatste fase, die bestaat uit 12 woningen. Alle woningen in het project zijn reeds verkocht.

Ontwikkelaars zijn Janssen de Jong Projectontwikkeling en Herkon, de bouwer is Bouwonderneming Stout.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar, met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Projectontwikkelaar Herkon is actief op het gebied van woningenbouw, bedrijfspanden, herstructurering, gebiedsontwikkeling en transformatie van bestaand vastgoed. Voor de realisatie van haar projecten werkt Herkon nauw samen met zusterbedrijf Bouwonderneming Stout. 

Laatste nieuws

Evenementen