Edmond de Rothschild REIM koopt industrieel object in Almere

Edmond de Rothschild REIM heeft via een sale and leaseback transactie met OASIS Group een industrieel object aangekocht. Het object is gelegen aan de Koningsbeltweg 21 in Almere en is aangekocht voor het Edmond de Rothschild Euro Industrial Real Estate Fund.

Koningsbeltweg 21 betreft een industrieel complex van 10.500 m2 verhuurbaar vloeroppervlak en omvat kantoor- en bedrijfsruimte. Het object is gebouwd in 2003 en gelegen op Sallandsekant nabij knooppunt Almere A6/A27. Het complex is langjarig verhuurd aan OASIS Group.

Robbert Bakhuijsen, head of investments bij Edmond de Rothschild REIM: ‘Deze acquisitie is een strategische uitbreiding van het fonds in een van de snelst groeiende steden van Nederland. Dit past bij onze ambitie om te focussen op light-industrial and last-mile logistic assets in verstedelijkte gebieden met een uitstekende bereikbaarheid.’

Edmond de Rothschild REIM werd geadviseerd door VBC Notarissen en Drees & Sommer. Verkoper werd geadviseerd door Savills en Nysingh advocaten en notarissen.