E-kartingbaan en modelbouwwalhalla in The Wall Utrecht

TeamSport Karting en modelbouwspecialist Wetronic openen vestigingen in het nog nooit gebruikte deel van The Wall in Utrecht.

Het Britse TeamSport Karting bouwt een vijfhonderd meter lange e-kartingbaan in het leisure- en entertainmentcentrum langs de A2. TeamSport Karting exploiteert in Verenigd Koninkrijk al veertig e-kartingbanen in meer dan dertig steden. De baan komt op de begane grond. Urban Interest en Built tot Build, de eigenaren van het complex, zien in TeamSport Karting een populair decor voor verjaardagfeestjes en familie-uitstapjes. Over het aantal afgenomen m2 en de lengte van de huurovereenkomst doen zij geen mededelingen.

Wetronic komt vanaf november op de eerste etage en bestaat uit een winkel, drie banen om modellen uit te proberen en een ‘makers-space’ waar bezoekers aan modelvoertuigen kunnen werken. Ook wordt horeca toegevoegd.

TeamSport Karting en Wetronic komen in het deel van The Wall dat nog niet eerder in gebruik is geweest en vanaf de oplevering heeft leeg gestaan. Met de komst van de twee huurders is het complex voor 90% gevuld.

Creating Retail Parks trad op namens de eigenaren. Hemwood Advocaten adviseerde TeamSport Karting..

img
Redacteur
Profiel