Duco Gommers sluit zich aan bij Solved

Duco Gommers gaat een kantoor van Solved in Rotterdam opzetten van waaruit de klanten in de regio Zuid-Holland nog gemakkelijke bediend kunnen worden.

Solved adviseert huurders van kantoor en logistieke huisvesting op het gebied van makelaardij, workplace consulting, huisvesting strategie, projectmanagement en design & build in Nederland en het buitenland. Hidde van Beek, momenteel aan het afstuderen voor de opleiding Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam zal ook vanuit Rotterdam gaan werken. Het Rotterdamse kantoor zal daarnaast een uitvalsbasis worden voor de collega’s uit Amsterdam.  

Gommers heeft gedurende zijn loopbaan altijd huurders geadviseerd vanuit corporate vastgoedkantoren als Colliers en CBRE en de laatste jaren als manager new business bij Desque Rethink your Office, waarbij de inrichting van de kantooromgeving centraal stond.

‘Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met de uitdagingen die huurders hebben', aldus Gommers. 'De functie van het kantoor en de manier waarop er wordt gewerkt is sterk aan verandering onderhevig en dit heeft gevolgen voor de keuze en invulling voor het toekomstige kantoor van een gebruiker. Met de integrale aanpak binnen Solved kunnen we de huurder hierin volledig adviseren en ontzorgen.’