Drie huurtransacties en een verlenging in Zoetermeer

In de Zilverstraat en de Koperstraat in Zoetermeer hebben de nieuwe kantoorgebruikers Eerstelijns Zorg, ANL en Rutger Printing & Packaging contracten getekend. In de Blauw-roodlaan verlengde Netwave zijn huur.

EerstelijnsZorg Zoetermeer heeft circa 1421 m² kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen langdurig gehuurd in het kantoor-/ bedrijfscomplex aan de Zilverstraat 1 te Zoetermeer.

Tevens heeft Applied Nanolayers (ANL) uit Delft heeft circa 1931 m² kantoor-/ bedrijfsruimte en 20 parkeerplaatsen gehuurd aan de Zilverstraat 1 te Zoetermeer. ANL bouwt aan het platform van de volgende generatie voor de halfgeleiderindustrie. Als toonaangevende innovator in het veld heeft ANL een ongeëvenaarde expertise in het toepassen van 2D-materialen.

Robswart Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder en bracht de transacties tot stand.

Vrijstaand bedrijfspand

Koperstraat 35 te Zoetermeer betreft een vrijstaand bedrijfspand met kantoor gelegen op het bedrijventerrein Lansinghage te Zoetermeer en wordt verhuurd aan Rutger Printing & Packaging Solutions. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 1765 m² bvo waarvan circa 1265 m² bedrijfsruimte en circa  500 m² kantoorruimte. Het bedrijfspand beschikt over 9 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Robswart Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder, terwijl Van der Kooij Bedrijfsmakelaars & Vastgoedadviseurs optrad namens huurder.

Verlenging

Netwave Systems heeft de huurovereenkomst aan de Blauw-roodlaan 100 te Zoetermeer langdurig verlengd. Het object omvat circa 1511 m² vvo kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping, alsmede 30 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Robswart Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder en bracht de transactie tot stand.