Cope Willis managing director duurzaamheid bij Greystar

Greystar Real Estate Partners heeft Cope Willis benoemd tot managing director Duurzaamheid.

In deze functie ondersteunt Willis de inspanningen van Greystar op het gebied van duurzaamheid en bredere milieu-, sociale en governance (ESG)-activiteiten.

Willis heeft 20 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid en ESG. Voordat hij bij Greystar kwam, was hij vice president Sustainability & Environmental Solutions bij Harsco, waar hij leidinggaf aan het wereldwijde duurzaamheidsprogramma en ESG-integratie in bedrijfs- en business unit-functies. Daarvoor was hij director of Sustainability Services bij PricewaterhouseCoopers.

Willis heeft een bachelor in Milieuwetenschappen van de Universiteit van Virginia behaald en heeft een doctoraat in Aardwetenschappen van de Universiteit van Californië, Santa Cruz. Hij is lid van Real Estate Roundtable, Urban Land Institute, US Green Building Council en American Iron & Steel Institute Sustainability Committee.

Hij wordt verantwoordelijk voor zowel de uitvoering als de strategie van de wereldwijde klimaat- en duurzaamheidsinspanningen van Greystar met betrekking tot de eigen portefeuille, die meer dan $ 50 mrd aan activa vertegenwoordigt. Greystar ontwikkelt, exploiteert en investeert in hoogwaardige huurwoningen.