Colliers komt met nieuw MidCap Investments-team

Vastgoedadviseur Colliers breidt de Capital Markets-afdeling uit met een MidCap Investments-team. Olivier Verburg en Roderick Kuitert worden verantwoordelijk voor de aansturing en groei van deze specialistische dienstverlening.

Het team focust zich op vastgoedbeleggingen tot €20 mln.‘MidCap is een volwassen segment geworden en wij verwachten dat deze markt de komende jaren verder groeit,’ zegt Dré van Leeuwen, executive director markets bij Colliers. ‘Dit segment vraagt om een gerichte aanpak. Verburg en Kuitert zijn bij uitstek geschikt om hieraan leiding te geven door hun lange ervaring in de vastgoedsector.’ 

Groeiende vraag
Verburg en Kuitert blijven ook verantwoordelijk voor de afdeling Agency in Amsterdam. Hun lokale kennis en internationale ervaring zetten zij in bij het begeleiden en adviseren van de groeiende vraag naar MidCap beleggingen. Zij werken nauw samen met Debt Advisory-specialist Gijs Sleijffers om klanten te helpen met passende (her)financieringen. 
 
‘Door deze nieuwe specialisatie kunnen we vanuit onze landelijke dekking nog gerichter inspelen op de uiteenlopende wensen van opdrachtgevers', zegt Olivier Verburg. ‘Samen met Debt Advisory zorgen we voor gefundeerde en duurzame beleggingsadviezen', voegt Roderick Kuitert toe.