Buitenlander koopt 1000 Mahlerlaan op Amsterdamse Zuidas

AMSTERDAM - G&S Vastgoed is met een buitenlandse investeerder de verkoop van 1000 Mahlerlaan in Amsterdam overeengekomen.

AMSTERDAM - G&S Vastgoed is met een buitenlandse investeerder de verkoop van 1000 Mahlerlaan in Amsterdam overeengekomen.

Wie de buitenlander is, wordt niet gezegd.

Het gebouw dat in ontwikkeling is bevindt zich op de Amsterdamse Zuidas, op de hoek van de Buitenveldertselaan met de Gustav Mahlerlaan. De ontwikkeling van G&S Vastgoed zal circa 8350 m² kantoor- en winkelruimte omvatten en ruimte bieden aan 80 parkeerplaatsen.

De koper zal zelf één van de vloeren van 1000 Mahlerlaan in gebruik nemen dat na oplevering in april 2015 wordt gecertificeerd als Breaam Excellent.
Egon Zehnder International heeft zich daarnaast ook verbonden aan het gebouw en een langjarig huurcontract afgesloten voor twee verdiepingen kantoorruimte. Er zijn nu nog drie verdiepingen kantoorruimte, circa 850 m2 winkelruimte en 50 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur.

Tijdens het verkoopproces trad CBRE op als technisch en commercieel adviseur van de koper, Loyens & Loeff nam het juridische deel voor zijn rekening. CBRE is daarnaast verantwoordelijk voor de verhuur van de resterende kantoor- en winkelruimte.
Ontwikkelaar G&S Vastgoed werd ondersteund door Van Gool Elburg en NautaDutilh.