Boxx Opslag opent nieuwe vestiging in Waalwijk

Boxx Opslag heeft onlangs in Waalwijk zijn tot nu toe grootste vestiging geopend, de eerste in Noord-Brabant.

Het pand aan de Tuinstraat 1, groot 9482 m² was voorheen een showroom en distributiecentrum voor schoenen. Boxx huurt het object eerst voor een periode van maximaal 15 jaar van Vinvest Properties. Na 5 jaar zal de optie tot aankoop worden uitgeoefend, een voor beide partijen aantrekkelijke transactie.

Er komt 15.000 m² voor verhuur van verplaatsbare (inboedel) opslagunits (verdeeld over 3 lagen) en daarnaast 6000 m² verdeeld over meerdere lagen voor verhuur van tijdelijke opslagunits (Self-storage). Ook zal er tijdelijk 1500 m² beschikbaar zijn voor te verhuren kantoorruimte.

Naast het bestaande pand zal er nog een nieuw pand worden gebouwd met ongeveer 3000 m² over 3 lagen voor de verkoop van opslagunits en garageboxen. Oplevering wordt in 2024 verwacht.

Boxx Opslag Holding is een Nederlands familiebedrijf met 21 locaties, 16 operationeel en 5 in aanbouw. Dit is de eerste vestiging die wordt geopend in de provincie Noord-Brabant. Begin Q2 van 2023 zal Boxx Opslag beginnen met de verhuur en verkoop van garages en verschillende soorten opslagunits. In 2023 en 2024 volgen nog 5 locaties in deze provincie.

Boxx wordt geadviseerd door Uppelschoten Real Estate en van Van Riet advocaten te Utrecht. Verhuurder/Verkoper werd bijgestaan door Edmond de Rothschild reim.