Q-Park rondt metamorfose Noordeinde af

Met de oplevering van de ingrijpend verbouwde parkeergarage Noordeinde heeft Q-Park zijn 14e parkeerlocatie in Den Haag in gebruik genomen.

Door de metamorfose sluit de parkeervoorziening qua kwaliteitsbeleving goed aan bij het in ontwikkeling zijnde bovengelegen Voco-hotel, dat zich op het hogere segment richt.

Samen met pandeigenaar UBM Kneuterdijk heeft Q-Park fors geïnvesteerd in de locatie. Zo is de capaciteit vergroot van 87 naar 100 parkeerplaatsen, zijn de openingstijden verruimd naar 24/7 en is er veel meer verlichting aangebracht, die bovendien ook nog eens energiezuiniger is.

Het ventilatiesysteem is vervangen door een krachtigere, maar ook duurzamere versie. Daarnaast heeft Q-Park Noordeinde een nieuwe coating op de vloeren gekregen, zijn de wanden geverfd en is er duidelijkere bebording aangebracht.

Q-Park Noordeinde is van uitgebreidere betalingsmogelijkheden voorzien. De betaalautomaat kan daarbij overgeslagen worden. Afrekenen kan ook door bij het in- en uitrijden de betaalpas tegen de terminal te houden of met de Q-Park app.

De verbouwing van de parkeergarage viel samen met de herontwikkeling van het bovengelegen, voormalige bankgebouw aan de Kneuterdijk 8 tot eerste Voco-hotel op het Europese vaste land. Via elk parkeerniveau in Q-Park Noordeinde is er een directe toegang naar het hotel gerealiseerd. De parkeergarage heeft speciaal voor bezoekers aan het Haagse centrum een verbinding met de winkelstraat Noordeinde.