High-potentials 2017: Babette Vos, Van Doorne

Babette Vos is in 2008 begonnen in de advocatuur, op de afdeling Banking van Boekel De Nerée. Twee jaar later stapte ze met hele team over naar Van Doorne. Ze is gespecialiseerd in advisering van (inter)nationale vastgoed- en projectfinancieringen.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 2, 28 februari 2017

Het belangrijkste de komende jaren?
Over een jaar of vijf hoop ik nog steeds net zo veel plezier te hebben in het vastgoed en mijn werk als nu, hopelijk vanuit een meer senior rol, mogelijk als partner bij Van Doorne.

Als je niet in het vastgoed was beland, dan …?
Sowieso iets juridisch, maar welk specialisme zou ik niet weten. Wellicht dat het ooit de rechterlijke macht was geworden. Ik heb me op de universiteit nooit doelbewust gericht op finance, laat staan op vastgoed. Dit is een toevallige loop van mijn carrière geweest, maar ik voel me hier zeker thuis.

Welke competentie waardeer je het meest van jezelf?
Pragmatisch en resultaatsgerichtheid. Ik streef er altijd naar om er het beste uit te halen voor mijn cliënt.

Meest gebruikte app?
Ik begin en eindig de dag met mijn favoriete nieuwsapps en bekijk deze ook tussendoor regelmatig. Deze variëren van het FD tot de wat luchtigere varianten. Ik kan dan ook met recht een nieuwsaddict genoemd worden. Misschien is het ook tijd voor een PropertyNL-app?
Bijzondere vastgoedinnovatie?
Dat er zoveel partijen ook in voorbijgaande crisisjaren in staat waren om van wat minder interessant vastgoed toch wat moois te maken. Bijvoorbeeld de transformaties van verschillende leegstaande kantoorgebouwen naar hotels in en rondom Amsterdam.

What keeps you ticking?
Een combinatie van een superinteressante baan met een rijk sociaal leven is voor mij toch wel een must. Het één kan wat mij betreft niet zonder het ander.