Yonego huurt kantoor in De Barones in Breda

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Yonego voor een langjarige huurovereenkomst voor een naar kantoorruimte getransformeerde winkel in de Barones te Breda.

Het gehuurde betreft een ruimte van circa 960 m² en een dakterras van circa 190 m². Yonego ondersteunt haar klanten bij het ontwikkelen van een doeltreffende go-to-marketstrategie en het optimaal inzetten en verbeteren van online marketing.

Glas-in-lood

Om deze kantoorruimte te realiseren heeft Kroonenberg Groep de 2de en 3de verdieping van de voormalige H&M-winkel herontwikkeld naar ontwerp van architect Nina Graziosi. De ruimte die voorheen dienst deed als opslag en personeelsruimte is getransformeerd naar een moderne en duurzame kantoorruimte. Hierbij zijn de oude details zoals de glas-in-loodramen in dit monumentale deel van de Barones in ere hersteld. De kantoorruimte heeft haar entree zowel aan de Nieuwstraat als in het winkelcentrum.

Merkenmix

In winkelcentrum de Barones huist een aantrekkelijke merkenmix, met modewinkels als The Sting, Pull&Bear, Bershka, Sissy Boy, Guess, de Koopman en Only; ketens als Etos, Xenos en T-Mobile en lokale ondernemers Tierelantijn en Koffie bij Teun.

Kroonenberg Groep werd bij deze transactie geadviseerd door Van der Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars en De Lobel & Partners.

Laatste nieuws

Evenementen