Wouter Zwetsloot in European Management Team van Cromwell Property Group

Vastgoedinvesteerder Cromwell Property Group heeft Wouter Zwetsloot gepromoveerd tot lid van het European Management Team (EMT). Als lid van de EMT van Cromwell zal Zwetsloot een integrale rol spelen bij het leiden van de ‘Invest to Manage’-strategie van de groep in heel Europa.

Zwetsloot kwam 12 jaar geleden bij Cromwell als asset manager in Amsterdam en werd in 2016 gepromoveerd tot head of investment management. Het jaar daarop werd hij Managing Director van de Benelux, waar hij een belangrijke rol speelde bij het ondersteunen van de voortdurende expansie en groei van het bedrijf. Sinds april 2019 staat hij aan het hoofd van Real Estate Europe. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het algehele vastgoed- en activabeheer van Cromwells AUM van €3,5 miljard in Europa.

Behalve dat hij deel uitmaakt van het EMT, zal Zwetsloot zijn dagelijkse werkzaamheden voortzetten als Head of Benelux en Head of Real Estate Europe. Zwetsloot heeft een graad in onroerend goed aan de Greenwich University in Londen en een master in onroerend goed aan de Amsterdam School of Real Estate.

Laatste nieuws

Evenementen