Willems Bouwbedrijf verkoopt DC Aviation Valley aan Frasers Logistics and Commercial Trust

Willems Bouwbedrijf verkoopt DC Aviation Valley aan Frasers Logistics and Commercial Trust (FLCT).

 

DC Aviation Valley (12.960 m2) nabij de luchthaven van Maastricht is door Willems, onderdeel van Ballast Nedam, ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar logistieke distributiecentra. Het gebouw wordt in de derde kwartaal van volgend jaar opgeleverd. Het is langjarig verhuurd aan Maastricht Logistics Services, een logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in diensten voor expediteurs, luchtvaartmaatschappijen, en transportbedrijven.

FLCT is enthousiast over de mogelijkheid om te investeren in een opkomende logistieke regio. FLCT is een in Singapore genoteerd vastgoedbeleggingstrust met een portefeuille van 107 industriële en commerciële vastgoedobjecten, ter waarde van ongeveer €4,5 mrd, gediversifieerd over Australië, Duitsland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. FLCT wordt in Europa bijgestaan door Frasers Property Industrial.

Willems Bouwbedrijf werd tijdens deze verhuur- en verkooptransactie commercieel begeleid door JLL. FLCT is juridisch bijgestaan door Lexence en technisch door SGS Search. MLS  werd tijdens deze verhuurtransactie commercieel begeleid door Spauwen Werrij.

img
Redacteur
Profiel