Westpoort Vastgoed koopt Woonhart Zoetermeer

Westpoort Vastgoed heeft ten behoeve van één van haar vennootschappen onlangs het Woonhart in Zoetermeer verworven.

Woonhart Zoetermeer is gelegen aan de Europaweg tegen het Stadshart van Zoetermeer. Het winkelcentrum huisvest met een oppervlakte van ruim 22.000 m² en zo’n 300 parkeerplaatsen huurders in de woonbranche zoals Leenbakker, Kwantum, Roobol, Beter Bed, Carpet Right, Jysk en diverse andere formules. Het centrum is volledig verhuurd en kent geen leegstand.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een vastgoedportefeuille die bestaat uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Naast het Woonhart in Zoetermeer behoren onder meer Woonboulevard Breda, Woonboulevard Barendrecht (Reijerwaard) en Woonboulevard Dordt tot deze portefeuille. Zij behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Met de aankoop van het woonhart in Zoetermeer verstevigt Westpoort Vastgoed haar positie in de markt van perifere en grootschalige detailhandel. Westpoort heeft investeringsplannen om de positie en klantbeleving van Woonhart Zoetermeer verder te verbeteren en ook te investeren in verdere verduurzaming. 

De verkoper is een particuliere belegger.