W&W neemt ontwikkeling in Almelo over van CityDoxx

W&W Vastgoed neemt een logistieke ontwikkeling van CityDoxx op XL Businesspark in Almelo over. Wel worden de bouwplannen aangepast. 

In april 2022 kondigde CityDoxx aan op de locatie een duurzame mobiliteitshub, bedoeld voor ‘Last Mile Logistiek' te willen realiseren. CityDoxx ontwikkelt duurzame logistieke huisvestingsconcepten voor stadslogistiek en groene mobiliteit. De gebouwen die CityDoxx in Almelo zou gaan realiseren zouden ruimte gaan bieden aan twee of meer logistieke units van 1.000m² tot 2.000m², voorzien van meerdere loading docks voor trucks en bestelbussen en met daarin de benodigde kantoorruimte en een kantine. Bij het scoouten van de locatie werd CityDoxx nog geholpen door ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. 

Bouwplan wijzigen

Nog geen twee jaar later gaan de plannen van tafel. Vastgoedbedrijf W&W uit Veenendaal neemt de 12.500 m2 die CityDoxx Almelo in 2022 kocht over. 'We hebben de grond overgenomen mét het bouwplan dat we gaan wijzigen naar een distributiecentrum van 10.000 m2', aldus Eduard de Waard, directeur/eigenaar van W&W. 

Boers & Lem Vastgoedconsultants bracht verkoper en koper samen.