Vier nieuwe consultants aan de slag bij Buck

Deze week zijn bij Buck Consultants International (BCI) vier nieuwe medewerkers gestart: Marko Coric, Omid Sadeghikhameneh, Franziska Scheuermann en Pinar Takmaz.

De nieuwe medewerkers werken vanuit de BCI-kantoren in Nijmegen en Den Haag.

De passie van Marko Coric is locatiekeuze van bedrijven en technologie-clustervorming. Hij heeft zijn studie Economische Geografie in Utrecht afgerond.

Met een afgeronde opleiding Logistiek & Supply Chain aan de Hogeschool Fontys komt Omid Sadeghikhameneh het sterk groeiende Supply Chain team versterken.

Franziska Scheuermann werkte voor onder andere Swiss Life (Frankfurt), Greystar (Den Haag), JLL (London) en tot voor kort in het corporate development team bij CBRE IM. Bij BCI gaat Franziska zich bezighouden met vastgoed- en locatiekeuzevraagstukken. Aan haar opleiding Architectuur en Real Estate aan de universiteiten in Wenen en Delft voegt Franziska binnenkort een Executive MBA toe van de Rotterdam School of Management.

Pinar Takmaz rondde de opleiding Economische Geografie aan de Universiteit van Utrecht af en werkte bij de gemeente Waddinxveen. Ruimtelijke economie en werklocaties worden bij BCI haar belangrijkste taakvelden.

Laatste nieuws

Evenementen