Van Wijnen transformeert winkelpassage Stadshart Zoetermeer

PingProperties heeft een aanneemovereenkomst getekend met Van Wijnen voor de herontwikkeling van de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer.

Het winkelgebied (13.000 m²) wordt getransformeerd naar het daily convenience center ‘Stadshart Daily Plaza’. Vorig jaar werd een huurovereenkomst gesloten met supermarkt Dirk voor een supermarkt van 2.200 m²: de katalysator van het dagelijkse boodschappencentrum. Dirk kan voor eind dit jaar haar deuren openen.

In Stadshart Daily Plaza komt een nieuwe parkeergarage speciaal voor bezoekers van het Daily Plaza. En er worden andere (winkel)formules toegevoegd, zoals een drogisterij, bakker, speelgoedwinkel en andere onmisbare basisaanbieders. Hiervoor zullen bestaande winkeliers worden behouden, mogelijk worden verplaatst dan wel niet worden verlengd en nieuwe daily convenience winkelformules worden toegevoegd. De overeenkomsten met Intertoys en Douglas zijn verlengd, Blokker krijgt een andere plek en er komen nieuwe vestigingen van Dirck3 slijterij en Pet’s Place.

img
Redacteur
Profiel