VDG Real Estate en Next Level bouwen nieuw warehouse

Logistiek ontwikkelaars VDG Real Estate en Next Level bouwen speculatief een nieuw warehouse van ruim 3.800 m² op een kavel van bijna 5.000 m². De ontwikkeling is gesitueerd aan Gantelstraat 2 op Businesspark Haven in Waalwijk.

De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024. Warehouse Waalwijk is strategisch gelegen in het hart van de logistieke en e-fulfilmentsector. De nabijheid van de snelweg A59/N261 en de binnenhaven bieden multimodale logistieke mogelijkheden via weg, water en spoor. De ontwikkeling wordt omringd door gerenommeerde bedrijven zoals Bol.com, Syncreon, Docdata/Ingram Micro, Mandemakers Groep, Oerlemans, Spar en Passa Sports.

Het warehouse zal worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en heeft een milieuclassificatie tot categorie 5. Hierdoor is het geschikt voor diverse industriële en logistieke toepassingen. Het pand zal beschikken over een warehouse-/expeditieruimte van 3.103 m² en een mezzanine/office-ruimte van 750 m². Daarnaast worden er 36 parkeerplaatsen, een fietsenstalling, een tweetal docks en een tweetal maaivelddeuren voorzien.

Met onder meer zonnepanelen door VDG Solar, groenvoorziening binnen en buiten, grote raampartijen, hoogwaardige afwerking en een geavanceerd klimaatsysteem is er veel aandacht besteed aan ESG-thema’s.

Artikelen in de omgeving: