Travix International huurt in kantoorgebouw NieuwAmsterdam in Zuidoost

CBRE Investment Management (CBRE IM) heeft een huurovereenkomst gesloten met online travel agent Travix International waarmee kantoorgebouw NieuwAmsterdam volledig verhuurd is.

Travix huurt circa 1600 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping van NieuwAmsterdam, Hoekenrode 3 in Amsterdam Zuidoost. Met de komst van Travix is het kantoorgebouw van 40.000 m² volledig verhuurd.

Multi-tenant kantoorgebouw NieuwAmsterdam bevindt zich direct naast treinstation Bijlmer ArenA. Het kantoor is per ov en auto goed bereikbaar. Er is een afgesloten fietsenstalling voorzien van oplaadplekken geschikt voor elektrische fietsen en E-scooters.

Duurzaam

De ontvangstruimte in de centrale entree van het kantoorgebouw is onlangs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het kantoorgebouw is onderdeel van het Nederlandse kantorenplatform dat wordt gemanaged door CBRE IM. Net als de andere kantoren in dit platform, kenmerkt ook NieuwAmsterdam zich door hoge duurzaamheidsstandaarden met expliciete aandacht voor welzijn. Het kantoor heeft een energielabel A, stadsverwarming en -koeling, een energiezuinige airconditioninginstallatie en is NL-Breeam Very Good gecertificeerd.

Het kantoor ligt in het levendige centrum van Zuidoost met in de directe omgeving een divers aanbod van retail, horeca en leisure. Op de begane grond, in de zogenoemde plint, zijn vier horecaconcepten gehuisvest en een groot hotel. Woon-winkelgebied Amsterdamse Poort, onderdeel van het Nederlandse investeringsplatform dat wordt gemanaged door CBRE IM, en eventlocaties Ziggo Dome, AFAS Live en de Johan Cruijff Arena liggen op enkele minuten loopafstand van nieuwAmsterdam.

Piet Heinkade

Travix was de afgelopen jaren gehuisvest in UP Office Building aan de Piet Heinkade in Amsterdam, een kantoorgebouw dat eveneens deel uitmaakt van het Nederlandse kantorenplatform van CBRE IM.

Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst is CBRE IM geadviseerd door DRS Makelaars. Travix werd bijgestaan door RentReview.