Ten Brinke versterkt acquisitieteam met Manon Groot

Per 1 september heeft Ten Brinke haar acquisitieteam versterkt met Manon Groot.

Zij heeft veel ervaring opgedaan in onder meer een commerciële rol bij McDonalds maar ook in haar eerdere vastgoedgerelateerde functies bij Action en de Amsterdamse woningbouwcoöperatie Eigen Haard.

In haar rol als Senior Commercieel Ontwikkelaar gaat zij zich met name focussen op nieuwe projecten en samenwerkingen in het noorden van de Randstad en noord Nederland.

Samenwerking Veel expertise is intern aanwezig, maar Ten Brinke gaat graag de samenwerking met andere professionele partijen aan. Projectmatig wordt samengewerkt met grondeigenaren, beleggers, eindgebruikers en andere ontwikkelaars waarbij meerwaarde realiseren centraal staat. Groot zal hier een belangrijke verbindende rol in hebben.

Ten Brinke is een internationale succesvolle onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement. In bijna 120 jaar is Ten Brinke uitgegroeid tot ontwikkelende bouwer met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland, die alle facetten van de onroerendgoedmarkt beheerst.