Syntrus Achmea verhuurt vier winkelpanden in Makado Beek

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) in winkelcentrum Makado Beek vier nieuwe overeenkomsten gesloten met Intersport, Pets Place, Boekenvoordeel en cadeauwinkel Twinql.

Met de komst van deze nieuwe retailers is het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg vrijwel volledig verhuurd.

Intersport, gevestigd op de eerste verdieping van Makado, is al gestart als tijdelijke outletwinkel. Op 1 juli opent de volledig omgebouwde winkel van 2.074 m2 met de nieuwste Intersportformule.

Boekenvoordeel is na een korte afwezigheid eind oktober teruggekeerd in Makado en huurt 106 m2. Naast voordelig geprijsde boeken verkoopt het bedrijf ook spellen, puzzels, kranten, tijdschriften en hobbyproducten.

Pets Place, met 134 winkels en een online webshop de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland, is verhuisd naar een grotere unit binnen het winkelcentrum en huurt nu een ruimte van 416 m2.

Cadeauwinkel Twinql opent op 1 maart haar deuren. Twee bestaande units worden voor Twinql samengevoegd tot één winkel voor circa 85 m² cadeau inspiratie.

Fondsmanager Peter Koppers: ‘Ondanks de voor ondernemers onzekere tijd, laten deze retailers zien vertrouwen te hebben in de toekomst.’

Syntrus Achmea is bij deze transacties geadviseerd door 3W Real Estate en Sweco Vastgoedmanagement.