StiVAD benoemt leden raad van toezicht

Drie nieuwe leden treden toe tot de raad van toezicht van StiVAD. Het gaat om Robbert van Dijk van a.s.r. real estate, Astrid Schlüter van Vesteda en Erik Steinmaier van Altacredit Capital Partners. Dit drietal neemt per 5 september 2023 de plaats in van de afzwaaiende leden Frans van Hoeken, René Vierkant en Jan Vis.

Voorzitter van de raad van toezicht Robbert van Dijk is managing director Residential bij a.s.r. real estate en was tot voor kort voorzitter van het bestuur van StiVAD. Astrid Schlüter is chief operating officer bij woningbelegger Vesteda in Amsterdam. Erik Steinmaier richtte dit voorjaar zijn eigen vastgoedfinancieringsbedrijf Altacredit Capital Partners op, na een lange carrière als vastgoedbankier bij ABN Amro.

De vernieuwing van de raad van toezicht was nodig omdat de eerdere toezichthouders hun laatste termijn hadden volgemaakt.

StiVAD is in 2010 opgericht door de Vereniging van Institutionele Vastgoedbeleggers in Nederland (IVBN) om taxateurs betrouwbare marktreferenties te bieden voor betere vastgoedtaxaties. Aangesloten partijen melden hun beleggingstransacties rechtstreeks in het vastgoedbeleggingsregister van StiVAD.