Spaces huurt 3100 m² kantoorruimte in Eindhoven

Na meerdere vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en binnenkort Utrecht breidt werkplek-aanbieder Spaces ook uit naar Eindhoven.

Spaces huurt de centrumlocatie van 3.100 m² in Eindhoven van HighBrook Investors dat het pand voor de opening op 1 juli 2020 uitgebreid renoveert en verduurzaamt. De vestiging in Eindhoven wordt de eerste buiten de Randstad.

De Spaces-locatie in Eindhoven biedt ondernemers, freelancers en corporates net als bij alle andere Spaces locaties een inspirerende werkomgeving met privé kantoorruimtes, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Members hebben daarnaast toegang tot een internationaal netwerk van gelijkgestemde, ondernemende mensen en een maandelijkse kalender met business events, borrels en netwerksessies.

Spaces, onderdeel van IWG,  zal zich vestigen in de Bloq Offices in het centrum, vlak bij het centraal station. Het Spaces-kantoor in Eindhoven opent haar deuren in het meest zuidelijke gebouw aan het spoor van het kantorencomplex gelegen aan Schimmelt 2-48. De centrale ligging vlakbij het station en retail- en horecagelegenheden, de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende parkeerplekken waren doorslaggevend en bieden een mix die goed past bij de wensen van de beoogde eindgebruikers.

Moederbedrijf IWG heeft een portfolio van merken onder zich, zoals Regus, Spaces, Signature by Regus, HQ en No18. IWG beschikt naar eigen zeggen met een miljoen plekken over ’s werelds grootste netwerk aan flexibele werkplekken.

CBRE Nederland ondersteunt vanuit haar Eindhovense kantoor Highbrook Investors het verhuurtraject.