Score Utica huurder van De Ruimte in Utrecht

Score Utica wordt de eerste gebruiker van het gerenoveerde kantoorgebouw De Ruimte in Utrecht.

Bridges Real Estate en Score Utica hebben een lang jarige huurovereenkomst gesloten voor circa 1000 m² kantoorruimte in De Ruimte aan de Zonnebaan 1.

Bridges Real Estate heeft sinds 2022 het kantoorgebouw in eigendom en beheer met als doel het gebouw te verduurzamen, toekomstgereed te maken en te herpositoneren in de markt. Dit zeer duurzame kantoorgebouw van 2500 m² is na een grondige renovatie en verduurzaming klaar voor de toekomst. In het laatste kwartaal van 2023 zal De Ruimte worden opgeleverd, waarna het gebouw volledig gerenoveerd is, gasloos is gemaakt en er 546 zonnepanelen zijn geplaatst. Daarnaast beschikt het gebouw over energielabel A+++.

Cloud

Score Utica levert cloud-oplossingen voor telecom en IT en is een strategische partner van KPN en Microsoft technologie. Score Utica beheert met een team van 70 medewerkers bijna 32.000 werkplekken.

Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Bridges Real Estate werd tijdens deze transactie begeleid door Bright Real Estate Advisors in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Huurder Score Utica werd geadviseerd door adviesbureau Trec.

 

Laatste nieuws

Evenementen