Savills IM verwelkomt meerdere nieuwe huurders in 2023

Savills IM heeft acht nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor haar eigen winkelfondsen. De huurders variëren van toonaangevende nationale en internationale fashion en lifestyle merken.

In Enschede is op het H.J. van Heekplein een nieuwe gerealiseerde winkel unit van circa 475 m² verhuurt aan Rituals. Dit is, op de flagship store in Amsterdam na, de grootste Rituals-locatie in Nederland. Jacobs van der Meij heeft Savills IM bijgestaan bij deze transactie en Kokelenberg en Ouwenhand de huurder. Aan de overkant van het plein heeft Savills IM onlangs met Cotton Club de overeenkomst verlegd met 7 jaar.

Almere en Zwolle

In Almere is door Savills IM een nieuwe winkel unit gerealiseerd tussen de C&A en JD Sports waar sinds mei het nieuwe, Franse merk Courir is gehuisvest. De winkel bedraagt een oppervlakte van circa 352 m² en is langjarig verhuurd. Tezamen met de naastgelegen JD en de Spriter tegenover zorgt de invulling voor een ruim aan bod van sneakers in Almere. Savills IM is bijgestaan door Brickstone en Courir door Cushman & Wakefield.

Op de Woonboulevard Zwolle is recentelijk een ruimte van circa 929 m² op basis van een tienjarige overeenkomst verhuurd aan beddenspecialist Swiss Sense.

Amsterdam

Op het Bos en Lommerplein in Amsterdam hebben er vier nieuwe verhuurtransacties plaatsgevonden. Allereerst heeft de HEMA besloten uit te breiden, door circa 200 m² bij te huren Ook zijn er twee vrijstaande winkelruimtes verhuurd aan twee schoonheidssalons genaamd Hair & Beauty Sen en Natura Beauty Clinic, beide met een minimale looptijd van 5 jaar. De ruimtes zijn respectievelijk circa 177 m² en 83 m² groot. Daarnaast heeft de Ribscompany zich voor 5 jaar gevestigd in het winkelcentrum en huurt nu circa 67 m². Savills IM is bijgestaan door Savills en CBRE gedurende deze transacties.   

Tilburg en Gouda

Ook de AaBe-fabriek in Tilburg heeft er een nieuwe huurder bij. In de voormalige wolfabriek heeft de Trendhopper een tienjarige huurovereenkomst met verhuurder afgesloten voor een winkelruimte van circa 1.621 m².  

In Gouda heeft Van Uffelen haar deuren opnieuw geopend in een winkel gelegen aan de Kleiweg 34, betreffende een unit van circa 982 m². In deze verhuurtransactie is Savills IM bijgestaan door Kokelenberg en Ouwenhand, en Van Uffelen door Brickstone. 

Laatste nieuws

Evenementen