Rijksvastgoedbedrijf huurt kantoorruimte op Schiphol-Rijk

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van 3.000 m² kantoorruimte in het ‘SQM Offices’, gelegen op de Beechavenue 54-100 op Schiphol-Rijk.

Het pand bevindt zich op de kantorenlocatie Schiphol-Rijk, ook wel bekend als Richport. Het betreft een internationale campusachtige kantoorlocatie, met veel ruimte voor groen. ‘SQM Offices’ bestaat in totaal uit 11.000 m² kantoorruimte, verdeeld over twee vleugels. Het RVB zal de gehele rechtervleugel huren. Er is nu nog 5.500 m² kantoorruimte beschikbaar, gelegen in de linkervleugel.

Voordat het RVB erin trekt zal het kantoorgebouw worden gerenoveerd met voorzieningen volgens het SQM Offices concept. Het wordt in het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd. Bij de renovatie zullen diverse algemene voorzieningen worden gerealiseerd, zoals een SQM foodmarket, algemene en moderne vergaderfaciliteiten en een ontspanningsruimte.

Verhuurder Time Equities, wereldwijd actief op het gebied van vastgoedbeleggingen, ontwikkelingen en asset- & property management, heeft het kantoorgebouw eind 2020 gekocht.

JLL trad, samen met BNP Paribas Real Estate, op namens verhuurder Time Equities bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met het RVB.