Rick Niemeijer nieuwe CEO BNP Paribas Real Estate Nederland

Rick Niemeijer neemt de rol van CEO van BNP Paribas Real Estate Nederland over van oprichter Sicco Posthumus, die de organisatie verlaat.

Niemeijer (1984) is sinds 2008 werkzaam bij BNP Paribas Real Estate, waarvan acht jaar als lid van de directie, als directeur Asset Management & Investments. Hij was de afgelopen twee jaar Deputy CEO. Niemeijer kijkt er naar uit de groei van de organisatie voort te zetten.

Bij de benoeming van Niemijer kondigt Sicco Posthumus (1976) aan de organisatie te verlaten. "Veertien jaar geleden heb ik samen met Machiel Hoek en Sake Pleiter deze organisatie opgericht. Ik ben ongelooflijk trots op wat wij als team hebben bereikt, eerst als zelfstandige onderneming en later onder de vleugels van BNP Paribas. Dit is voor mij het geschikte moment om terug te treden en mijn volledige aandacht te richten op een aantal projecten die mij na aan het hart liggen”, aldus Posthumus.

Tegelijkertijd is Michiel Santing benoemd als directeur Capital Markets. Santing werkt sinds 2010 bij BNP Paribas Real Estate en was als directeur van International Investment Group Advisory nauw betrokken bij de versterking van de pan-Europese samenwerking binnen het bedrijf.

img
Redacteur
Profiel