Retail Estates en Westpoort Vastgoed kopen deel Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed hebben een deel van het Tref Center Venlo gekocht.

Het aangekochte gedeelte van het Tref Center Venlo betreft 31.000 m² non-convenience retail. Het telt 19 winkelpanden, bekende huurders zijn Lidl, Leenbakker, Trendhopper, Bever, Jysk, Beter Bed, Basic-Fit, KFC, Keukenconcurrent, Swiss-Sense, Brugman, Buitenhof en Henders & Hazel. 

Een deel van het Tref Center is onlangs grootschalig gerenoveerd en huisvest onder andere een nieuwe Kwantum en de grootste Pets Place van Nederland.

Het complex met een totale oppervlakte van ruim 51.000 m² ondergaat momenteel de laatste fase van haar renovatie. Het is de bedoeling dat met de vernieuwing van de Tref Box (geen onderdeel van deze transactie) een grootschalig en gevarieerd winkelaanbod wordt geboden aan consumenten uit Venlo en de regio tot over de Duitse grens.

De aankoop door Westpoort Vastgoed en Retail Estates past volledig binnen hun strategie om de belangen in PDV/GDV bezit in Nederland verder uit te breiden. 

Retail Estates is gespecialiseerd in de terbeschikkingstelling van perifeer winkelvastgoed gelegen aan de rand van woonkernen of langs invalswegen naar stedelijke centra in de Benelux.

Westpoort Vastgoed is een private vastgoedinvesteerder met een uitgebreide portefeuille die grotendeels bestaat uit kantoren en grootschalige retail. Daarnaast beschikt zij over diverse ontwikkelposities voor woningen.

De Mik Real Estate Partners trad op als aankopend makelaar namens koper Westpoort en Retail Estates.