Remco van der Mije als Senior Investment Manager bij Garbe Institutional Capital

Remco van der Mije treedt in dienst bij Garbe Institutional Capital als Senior Investment Manager en Fund Manager voor Science & Technology Real Estate.

De 37-jarige Van der Mije zal samen met het managementteam het panEuropese Science & Tech-platform van het bedrijf uit Hamburg uitbreiden. Zijn taken omvatten onder meer de verdere ontwikkeling van het operationele model en de ESG-strategie, evenals strategische investeringsplanning en optimalisering van de portefeuille. Van der Mije rapporteert aan Managing Director, Thomas Kallenbrunnen.

Van der Mije maakt de overstap van financieel audit-, belasting- en adviesbedrijf KPMG naar Garbe Institutional Capital. Bij KPMG werkte hij als Director Strategy & Operations Financial Services en European Lead for Corporate Real Estate Practices. In deze functie adviseerde hij het senior management van vastgoedinvesteerders, ontwikkelaars en gebruikers, o.a. over het ontwerp van operationele modellen, financiële prestaties, fusies en overnames en duurzaamheidsstrategieën. Voorheen maakte Van der Mije deel uit van het Nederlandse Management Team en EMEA Consulting Board van JLL. Bij JLL werkte hij als gedetacheerd deskundige voor internationale bedrijven als GSK en Royal Philips. Hier deed hij aanzienlijke ervaring op binnen de M&A- en vastgoedteams van de bedrijven, terwijl hij werkte met R&D-, productie- en life science-teams.

Van der Mije heeft ook uitgebreide internationale ervaring opgedaan in Amsterdam, Londen, Brussel en Zürich.