Redevco lanceert NextGen board

Redevco heeft een NextGen board opgericht.

Het NextGen Board bestaat uit acht leden die verschillende functies binnen Redevco bekleden en de zes Europese kantoren vertegenwoordigen. De opdracht van NextGen is om de raad van bestuur van Redevco een frisse kijk op de visie, missie, strategie en cultuur van het bedrijf te bieden.

Als vermogensbeheerder gericht op stedelijk vastgoed wil Redevco bijdragen aan de verduurzaming en leefbaarheid van Europese steden. Onze stedelijke omgeving verandert snel en moet gezonder en duurzamer worden voor het welzijn van zowel mens als planeet. Dit is met name relevant voor de jongere generatie: daarom zal NextGen board een belangrijke rol spelen om het bedrijf te helpen om zijn bijdrage aan bovengenoemde transitie te leveren.

Andrew Vaughan, Chief Executive Officer Redevco: “NextGen biedt een platform voor het jonge talent van ons bedrijf. We hebben acht personen uit verschillende functies, culturen en locaties uitgenodigd om met nieuwe ideeën en perspectieven te komen om ons bedrijf nu en in de komende decennia sterker te maken. Als bestuur willen we uitgedaagd worden door onze jongere medewerkers, die creatieve oplossingen bedenken, minder traditionele opvattingen hebben en hun persoonlijke, relevante ervaringen delen. Onze NextGen board vertegenwoordigt de stem van de toekomst van Redevco.”