PROVADA Altera Vastgoed verwerft 50ste supermarkt voor winkelfonds

 

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed heeft off-market supermarkt Albert Heijn en naast gelegen Gall&Gall in Goes verworven.

Verkopende partij was Blauwdruk Investeringen. Met deze aankoop komt het totaal van supermarkten in de conveniece portefeuille van Altera op vijftig.

De Albert Heijn en de Gall & Gall zijn gelegen aan de Kolveniershof 44 & 46 en maken deel uit van het kernwinkelgebied van Goes. De Albert Heijn heeft een metrage van 2104 m² en de naastgelegen Gall&Gall is 139 m². De winkels liggen in het historische centrum (Vesting) van Goes en zijn goed bereikbaar zowel lopend als met de auto en fiets. Tegenover de supermarkt is de mogelijkheid om te parkeren in een parkeergarage en fietsenstalling.

Met een energielabel van A en A+ draagt het object bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Altera’s winkel portefeuille. Voor middellange termijn heeft Altera’s winkelportefeuille als target om meer dan 90% van het verhuurbaar oppervlak minimaal met een energielabel A te hebben voorzien.

Jaap van der Bijl, CEO Altera: ‘Wij zijn verheugd met deze mooie aanvulling in de winkel portefeuille van Altera en het is natuurlijk leuk dat wij op Provada de 50ste supermarkt in de portefeuille van Altera kunnen vieren.’

Altera werd geadviseerd door Blauw Vastgoed en verkoper  Blauwdruk Investeringen  werd geadviseerd door SuperVastgoed makelaardij.