Nieuwgeluk Real Estate koopt twee rijksmonumentale panden aan de Neude in Utrecht

Nieuwgeluk Real Estate heeft twee Rijksmonumentale mixed-use panden aangekocht aan het drukbezochte horecaplein Neude in het centrum van Utrecht.

De verkoper is een particuliere belegger, die de naast elkaar gelegen panden aan Neude 1 en 2 na 40 jaar overdraagt aan de nieuwe eigenaar. De twee karakteristieke panden hebben een mixed-use invulling en zijn volledig verhuurd, met het bekende wijncafé Lefebvre en bistrocafé Lefebvre op de begane grond en kelder, kantoorruimte op de eerste verdieping en vier woningen op de tweede-, derde en vierde verdieping. De totale oppervlakte van de twee panden bedraagt 700 m².

Neude is het hart van het horecagebied van Utrecht en ligt te midden van andere populaire horecalocaties in het centrum zoals Janskerkhof, Ganzenmarkt, Drieharingstraat en Oudegracht.

Nieuwgeluk is een Nederlands familiebedrijf uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met een focus op winkel- en woningbeleggingen. Tot de portefeuille behoort onder meer winkelformule Xenos.

In deze transactie is Nieuwgeluk commercieel geadviseerd door Retail Capital en juridisch door Van Benthem & Keulen. Verkoper is bijgestaan door JB Retail.