Nieuwe organisatiestructuur Cushman & Wakefield: 8 benoemingen

Cushman & Wakefield Nederland heeft een nieuwe organisatiestructuur geïntroduceerd. In de nieuwe organisatie krijgen acht bekende gezichten een andere rol. 

CEO Annelou de Groot introduceerde onlangs de organisatiekanteling naar een integrale, sectorgeorganiseerde matrixstructuur. Doel hiervan is beter en sneller kunnen inspelen op actuele markttrends en de veranderende behoeften bij opdrachtgevers in combinatie met efficiënter datagedreven werken.

Complexer wordende vraagstukken 

'Elke opdrachtgever, ongeacht zijn specifieke behoefte, kan altijd rekenen op een integrale aanpak van inhoudelijk gedreven specialisten binnen het vastgoedsegment waarin hij zelf actief is of wil zijn', aldus De Groot. 'Ik ben ervan overtuigd dat deze integrale aanpak vanuit de klantbehoeften, op de best mogelijke manier innovatie en datagedreven werken stimuleert. Het is klantgericht en efficiënt. We kunnen op deze manier sneller vooruitgang boeken in de steeds complexer wordende vraagstukken van onze opdrachtgevers. Daarbij biedt het talent geweldige kansen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.'

In de nieuw organisatiestructuur krijgen acht vertrouwde C & W-gezichten een andere rol. De nieuwe hoofden van de sectoren zijn:

  • Menno van Boxtel, Head of Industrial & Logistics en Head of Offices;
  • Roel Timmermans, Head of Living;
  • Paul Smolenaers, Head of Specialist Markets (Public Sector, Health, Hospitality, Self-Storage en Datacentres).

Voor de functie van sectorhoofd Retail is momenteel nog een vacature.

Aansturing serviceslines

Voor de aansturing van de servicelines die ondersteunend zijn aan de integrale, sectorgedreven aanpak, zijn de volgende serviceline hoofden benoemd:

  • Sander van Tuijl, Head of Leasing
  • Boris Ziermans, Head of Capital Markets
  • Frank van der Sluys, Head of Strategic Consulting
  • Kristiaan Engelman, Head of Valuation & Advisory
  • Frank Okker, Head of Project & Development Services.

In de servicelines Asset Services (Arjen Boesveldt), Debt & Structured Finance (Maud Visschedijk), en Global Occupier Services (Bas Oldenburg), hebben geen nieuwe benoemingen plaatsgevonden.

Dagelijkse leiding

De sector- en serviceline hoofden van Cushman & Wakefield rapporteren direct aan CEO Annelou de Groot die samen met Renee de Koning (Head of HR) en Marc van Haare Heijmeijer (Finance Manager) eindverantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van de organisatie. De sector- en serviceline hoofden maken deel uit van het landelijke Executive committe (ExCo) van Cushman & Wakefield