Nieuwe merken in Westfield Mall of the Netherlands

Skins Cosmetics, Smaak Amsterdam en Miccy’s Jewelz kiezen voor Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam-Voorburg. De nieuwe merken, alle drie van Nederlandse bodem zullen zich vestigen in The Gallery, het hart van de Mall.

Skins Cosmetics krijgt een unit van 212 m², Smaak Amsterdam van 91 m² en Miccy’s Jewelz neemt 86 m² in gebruik. Bart van Twillert, Country Manager van Unibail-Rodamco-Westfield: “De gesprekken met retailers hebben de afgelopen maanden niet stilgelegen. We hebben inmiddels 75% van de beschikbare retailruimte verhuurd en zijn verheugd dat we met Skins Cosmetics, Smaak Amsterdam en Miccy’s Jewelz drie merken van Nederlandse bodem  aan de Mall mogen toevoegen.”

The Gallery is een voor Nederland nieuw concept dat centraal in de Mall zal komen te liggen. Op 3.000 m² kunnen bezoekers straks een aantrekkelijke en onverwachte mix van designer en lifestyle-merken vinden. Variërend van fashion & beauty tot home & lifestyle in een speciale selectie van 19 boetieks en lifestylewinkels en enkele pop-up stores.

Er is al een aantal merken gecontracteerd voor The Gallery, waaronder de Nederlandse retailers Ace & Tate, conceptstore Hutspot en 10Days. Naar verwachting is alle beschikbare retailruimte in The Gallery verhuurd tegen de tijd van de opening van de Mall in maart 2021.