Nieuwe huurders in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam

De Westfield Mall of the Netherlands, onderdeel van Unibail-Rodamco-Westfield, ziet meer bezoekers dan vorig jaar en kan nieuwe huurders verwelkomen.

Het sport- en lifestylemerk New Balance lanceert een gloednieuw retailconcept in Westfield Mall of the Netherlands en huurt daarvoor 384 m². Ook het nog steeds groeiende sportkledingmerk Under Armour opent een nieuwe winkel. Voor jonge sportievelingen is een filiaal van Footlocker Kids geopend. Ook het iconische Nike gelooft in de kracht van de Mall en breidt de bestaande winkel verder uit. Naast deze merken vergroot ook modeketen The Sting haar winkeloppervlakte na twee jaar aanwezigheid in de Mall.

Op het gebied van technologie en innovatie opent Samsung hun eerste Experience Store in het hart van de Mall op Central Plaza met een oppervlakte van 414 m². Drone-producent DJI opent, in samenwerking met camera-icoon Hasselblad, een conceptstore in de Mall. Hierdoor kunnen bezoekers de technologie van de toekomst zelf ervaren en innovatieve producten ontdekken, waardoor shoppen nog veelzijdiger en interactiever wordt.

Westfield Mall of the Netherlands biedt naast deze vooraanstaande merken naar eigen zeggen ook ruimte voor upcoming brands en boutique stores, zodat de Mall een shopping destination is voor een breed geïnteresseerd publiek. Meer bezoekers dan vorig jaar weten de Mall te vinden. Hun aantal steeg met 20%.