Nieuwe functies bij Bouwinvest voor Gijs Plantinga en Robert Wagenaar

Bouwinvest Real Estate Investors heeft Gijs Plantinga benoemd tot Director Strategic Business Development. Robert Wagenaar volgt Plantinga op in de functie van Director North American Investments.

Plantinga zal in zijn nieuwe rol bijdragen aan de strategische positionering van Bouwinvest, nieuwe investeringsproducten initiëren en allianties met nationale en internationale investeerders ontwikkelen en uitbreiden. Zijn achtergrond in de Europese en Noord-Amerikaanse vastgoedinvesteringsmarkt zal hierbij uitstekend van pas komen. Deze functie werd voorheen bekleed door Marleen Bosma, die vorig jaar tot Chief Client Officer (CCO) bij Bouwinvest werd benoemd.

Wagenaar wordt verantwoordelijk voor de Noord-Amerikaanse investeringen en werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Zijn collega Bert van den Hoek blijft het eerste aanspreekpunt op het kantoor in New York. Wagenaar bekleedde hiervoor de positie van Head of Portfolio Operations & Transactions bij de internationale vastgoedinvesteringstak van Bouwinvest. In deze positie was hij onder meer verantwoordelijk voor het uitwerken van strategische investeringsplannen voor de drie mandaten die Bouwinvest beheert voor BpfBouw in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.