Nieuwe aanstellingen bij Delin Property

Maurits Olde Meule, Elmer Blom en Daniël Piris treden in dienst bij Delin Property.

Het in Londen gevestigde bedrijf heeft Maurits Olde Meule aangesteld als portfolio manager voor het Dutch Logistics Fund. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de prestatie en de businessplannen van de diverse assets in de portefeuille. Hij heeft ruim een decennium ervaring in zowel asset als portfolio management. Voor zijn aanstelling was hij werkzaam als managing director en director asset management bij Catella IM Benelux.

Elmer Blom vult het team aan als development manager voor projecten zoals Gilze in de regio Tilburg, maar ook Delin Property's logistic park in Oost-Madrid (Spanje) en Switch Wakefield (Noord-Engeland). Hij brengt ruim vijftien jaar ervaring mee op het gebied van ontwikkelmanagement in verschillende vastgoedmarkten. Zijn laatste rol vervulde hij bij Coop Supermarkten.

Tenslotte zal Daniël Piris met zijn ervaring op het gebied van asset optimalisatie de in-house capaciteiten verstevigen in de functie van property manager. Sinds 1995 is hij werkzaam in de bouw en het vastgoedbeheer. Voor zijn overstap naar Delin Property deed hij het management van CBRE's IM portfolio bij Cushman & Wakefield NL.