NederWoon en Daniël van Bussel samen in NederRealEstate

NederWoon kondigt een strategische samenwerking aan met registermakelaar en - taxateur Daniël van Bussel.

Samen hebben ze de handen ineengeslagen om een nieuw bedrijf, NederRealEstate, voor commercieel vastgoed te lanceren. Het bedrijf zal zich richten op transacties, taxaties, verduurzaming en vastgoedmanagement.

NederRealEstate biedt een totaalpakket van commerciële vastgoeddiensten, waarbij klanten toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben voor hun vastgoedstrategie op één plek.

Bedrijfsmakelaardij

Binnen de bedrijfsmakelaardij bieden zij een breed scala aan professionele diensten voor zakelijke vastgoedbehoeften. Hun expertise omvat begeleiding bij aan- en verkooptransacties, het faciliteren van aan- en verhuurtransacties, en het verstrekken van waardevol advies en inzichten in de commerciële vastgoedmarkt.

Taxaties

Met specialisatie in het taxeren van commercieel vastgoed, biedt NederValuations betrouwbare, objectieve en goed onderbouwde waarderingen die klanten helpen bij financiering, transacties, jaarrekeningen en diverse andere zakelijke doeleinden.

Verduurzaming

Het nieuwe bedrijf zal eigenaren van residentieel en commercieel vastgoed helpen met het verbeteren van hun energielabels. Duurzaamheid staat hoog op de agenda, en zij zullen klanten begeleiden volgens een gedegen plan voor duurzame huisvesting.

Laatste nieuws

Evenementen