Nationale Makelaar Awards uitgereikt

Opleidingsinstituut Real Estate Business School (REBS) heeft de jaarlijkse Nationale Makelaar Awards uitgereikt. 

De Nationale Makelaar Awards zijn onafhankelijke onderscheidingen die innovatie en klantgerichtheid in de makelaardij moeten stimuleren. De awards worden toegekend in zes categorieën: beste marketing, beste innovatie, beste grown-up, beste start-up, beste social en beste website.

TikTok in de makelaardij

Softwarebedrijf DatHuis giniger met twee prijzen vandoor. Het automatiseringsplatform kreeg zowel de award voor de beste innovatie als de award voor beste "grown-up" gewonnen. OpenDeur makelaar, met kantoren in Apeldoorn, Deventer en Zuthpen werd uitgeroepen tot beste start-up. Buurman Makelaardij uit Apeldoorn kreeg de awarde voor "beste social", onder meer door  de inzet van TikTok. KIJCK Makelaars beschikt volgens de jury over de beste website, ook vorig jaar sleepte deze Amsterdamse makelaar hiervoor al de award binnen. 

Stille verkoop-campagne

Qualis, een samenwerkingsverband van 50 makelaars in het hogere segment, wist met de stille verkoop-campagne ‘Niet te koop, toch verkocht’ de award voor beste marketing binnen te slepen.  Emile van der Veen, directeur van Qualis, benadrukte het belang van een onderscheidende marketingbenadering, vooral in het hogere segment van de vastgoedmarkt. 'Succes in marketing vereist een delicate balans tussen kennis, data-analyse en timing. Ons doel is om ons woningaanbod optimaal te presenteren voor maximale resultaten voor onze klanten', aldus Van der Veen.