NVM introduceert nieuw online biedingsplatform

NVM Online Bieden introduceert een nieuw online biedingsplatform voor commercieel vastgoed.

Het platform is volgens de NVM het antwoord op de vraag naar meer transparantie en flexibiliteit in het biedingsproces. Anders dan bij een traditioneel veilingplatform zijn er verschillende biedmethodes. Zo is er de mogelijkheid van verkoop bij inschrijving of een gesloten veilingmodel. Daarbij zien alleen de toegelaten bieders hoeveel er wordt geboden.

Bij objecten met een -gedeeltelijke- woonbestemming is het ook mogelijk om een automatisch opgebouwd biedlogboek te verstrekken. “De wens van de NVM Business makelaars was te kunnen werken met een professioneel platform waarop online prijsvorming kan plaatsvinden voor commercieel vastgoed. Met deze lancering geven we direct antwoord op deze vraag. Bij de opzet en functionaliteit hebben we nadrukkelijk rekening gehouden met het specifieke karakter van commercieel vastgoedtransacties”, aldus Edzard Bijvoet, directeur Online Bieden bij NVM Holding.

NVM Online Bieden (www.nvmbieden.nl) is een dienst van dochteronderneming Realbid en hanteert één vaste prijs per object. Het platform  is ook beschikbaar voor woningen en agrarisch vastgoed.

img
Redacteur
Profiel