NVM Service Office neemt Key-Factor backoffice dienstverlening aan makelaars over

NVM Service Office, onderdeel van de NVM Holding, heeft met ingang van 1 juni 2021 alle backoffice dienstverlening van Key-Factor aan makelaars overgenomen.

NVM voorziet hiermee in de behoefte van de leden aan een dergelijke dienstverlening. Key-Factor is al jaren de toonaangevende aanbieder van officesupport voor makelaars in de branche. Met deze overname investeert NVM Service Office in innovatieve backoffice dienstverlening aan NVM-makelaarskantoren zodat de makelaars zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Key-Factor gaat zelfstandig verder onder dezelfde naam met de resterende bedrijfsactiviteiten die zich richten op andere branches.

NVM Service Office maakt het voor leden mogelijk om enkele kantoorwerkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan professionals.

De overname van Key-Factor stelt NVM Service Office in de gelegenheid sneller door te ontwikkelen en gelijktijdig te verbreden in haar dienstenaanbod.

Key-Factor is 9 jaar geleden opgericht door Josette Poels-Liberg. In de markt staat Key-Factor bekend als aanbieder van front- en backoffice supportdiensten. Naast de makelaardij bedient Key-Factor ook andere branches. Meer dan 60 makelaarskantoren maken gebruik van hun kantoorondersteuning, waaronder grote én kleine makelaarskantoren. Vanaf 1 juni worden zij bediend door NVM Service Office.