NSI past nieuwe visie op flexibel kantoorconcept toe op HNK Amsterdam Sloterdijk

Deze week gaat HNK Amsterdam Sloterdijk aan de Radarweg 60 open.

Dit is de eerste HNK-locatie die volledig aansluit bij de nieuwe visie van het flexibele kantoorconcept, waarbij alles draait om hospitality, duurzaamheid, well-being en gemak.

Circa 1700 m²op de begane grond is verbouwd naar de nieuwe visie van het concept. Het volledige gebouw (met verdiepingen die verhuurd zijn aan huurders) heeft een oppervlakte van ruim 16.000 m².

Stadswijk Sloterdijk

HNK Amsterdam Sloterdijk staat in het hart van de snel transformerende stadswijk Sloterdijk, op steenworp afstand van het intercity-treinstation Amsterdam Sloterdijk. Het design van het kantoor is ontwikkeld door hospitality design studio HD+VK.

Op HNK Amsterdam Sloterdijk zijn faciliteiten toegevoegd die de verschillende manieren van werk faciliteren en stimuleren, zoals een co-working space met curved screens en refurbished Herman Miller-stoelen, een bibliotheek met open haard, een podcast studio, wellnessruimte en een uitgebreid restaurant met bar.

Lobby vol groen

De eyecatcher van het kantoor is de lobby vol groen, die met een 5-meter hoge boom doet denken aan de entree van een hotel. Het design met natuurlijke en organische vormen biedt huurders en hun gasten de mogelijkheid om bij te praten of zich juist even terug te trekken.

Later dit jaar krijgt de allereerste HNK locatie – HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier – een volledig nieuw interieur en in 2024 opent de nieuwe locatie HNK Rotterdam Alexander haar deuren. Op deze locaties worden ook alle extra faciliteiten toegevoegd die passen bij de nieuwe visie van HNK.