Movares Group huurt kantoorruimte in Rembrandt Park One in Amsterdam.

Movares Group heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in het multi-tenant gebouw ‘Rembrandt Park One’ in Amsterdam.

De nieuwe gebriker huurt circa 2000 m² aan Nachtwachtlaan 20 in Amsterdam. Movares Group is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, klimaatadaptatie, energietransitie en circulair bouwen. Het bedrijf heeft meerdere kantoren verspreid over Nederland, met het hoofdkantoor in Utrecht.

Rembrandt Park One beschikt over diverse faciliteiten om gebruikers optimaal te bedienen, waaronder een bedrijfsrestaurant, work café, gym (Trainmore), publiek restaurant en flexibele werkplekken via een co-working concept.

Herontwikkeld

Het duurzame en hoogwaardige kantoorgebouw beschikt over een Breeam Excellent en A+++ label en bevindt zich aan de westkant van Amsterdam. Het gebouw, met een totale oppervlakte van ruim 25.000 m² vvo kantoorruimte, is oorspronkelijk gebouwd in 1967 naar ontwerp van Frederik Willem de Vlaming. In 2023 werd de herontwikkeling opgeleverd door Boelens De Gruyter.

Orion Investment Partners fungeert als investment en asset manager voor Rembrandt Park One en Savills verzorgt het property management. Flexas heeft deze huurtransactie namens de verhuurder tot stand gebracht. Lexence was namens verhuurder bij de transactie betrokken als juridisch adviseur.