Moooi opent winkel in Mall of the Netherlands

Lifestylemerk Moooi heeft op 30 september een nieuwe winkel geopend in Westfield Mall of the Netherlands in Den Haag - Leidschendam.

Met de opening van hun nieuwe winkel aan Liguster 202, ontwikkelt Moooi zich naar eigen zeggen tot een nog groter lifestylemerk. De 300m2 grote winkel toont de nieuwste en meest iconische verlichting en meubelontwerpen van het merk. Daarnaast is er veel aandacht voor de Extra 'O' Collectie, een collectie van interieur en lifestyle-accessoires. ‘Deze nieuwe winkel zal dezelfde archetypische merkervaring bieden als onze brand stores, maar dan met een retail focus. We zullen ons publiek direct kunnen bereiken en hen nog beter van dienst kunnen zijn’, aldus Robin Bevers, CEO van Moooi?. De winkel, genaamd Moooi Store The Hague, is volgens hem een geheel nieuwe ervaring voor liefhebbers van interieur en design en inspireert bezoekers om hun persoonlijke interieur vorm te geven.

Dichter bij consument
Sinds 2001 geeft Moooi zowel Nederlandse als internationale ontwerpers een wereldwijd podium om hun ontwerpdromen te realiseren. Van jonge tot geprezen ontwerpers zoals Rick Tegelaar, Bertjan Pot, Joep van Lieshout en Maarten Baas. Dat heeft geleid tot een uitgebreide collectie bestaande uit verlichting, meubilair, carpets, wall covering en home & lifestyle-accessoires. ‘Het samenwerken met zoveel verschillende ontwerpers resulteert in divers en eclectisch werk. Ontwerpen die persoonlijk zijn en die verschillende type mensen aantrekt van over de hele wereld. We willen nu iedereen in Nederland de kans geven zich te laten verrassen door de wereld van Moooi, op een plek dichter bij huis,’ zegt Marcel Wanders, Art Director bij Moooi.