MVGM Vastgoedtaxaties breidt verder uit

MVGM Vastgoedtaxaties heeft zich versterkt met de komst van vier nieuwe taxateurs. Vincent Meijsen, Nick Geers en Gina van Wijngaerde versterken het team in Amersfoort en Jasper Ahlers het team in Groningen.

Vincent Meijsen was voorheen werkzaam bij de Metropoolregio Amsterdam als projectsecretaris en is inmiddels gestart als taxateur bij MVGM Vastgoedtaxaties. Ook Nick Geers is recentelijk begonnen als taxateur. Geers gaat, vanwege de toenemende vraag naar zorgvastgoed taxaties, dit team versterken. Gina van Wijngaerde is bij MVGM Vastgoedtaxaties begonnen als commercieel medewerkster en gaat team Amersfoort nu versterken in de rol van taxateur. Jasper Ahlers heeft voorheen gewerkt als inspecteur Mijnbouwschade en is recentelijk begonnen bij MVGM Vastgoedtaxaties in Groningen als taxateur.

Roger Felix, directeur MVGM Vastgoedtaxaties: ‘MVGM Vastgoedtaxaties blijft gestaag groeien. Wij zijn dan ook verheugd met de versterking van ons team. Op deze manier kunnen we onze klanten binnen onze verschillende business lines nog beter van dienst zijn.’