Linde Gas Benelux huurt kantoorruimte aan de Havenstraat 23 te Schiedam

Jumbo en Linde Gas Benelux hebben onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van kantoorruimte aan de Havenstraat 23 in Schiedam.

Linde huurt circa 927 m² op de vijfde verdieping van de Havenstraat 23. Linde heeft daarmee de volgende stap gezet naar een duurzamere, efficiëntere kantooroplossing. De huidige kantoorruimte van Linde aan de Havenstraat 1 te Schiedam zal binnenkort verkocht worden.

Linde Gas in de Benelux richt zich, als onderdeel van wereldmarktleider Linde plc, op de productie en verkoop van technische, medische en speciale gassen en gasmengsels, en op de marketing en distributie van gasgerelateerde apparatuur, systemen en diensten.

De Havenstraat 23 te Schiedam is medio 2013 opgeleverd aan de huidige gebruiker Jumbo, specialist in zwaar zeetransport en offshore installaties, en bevindt zich op de landtong tussen Spuihaven en Willemshaven. Het kantoorgebouw ligt aan de Maas. 

CBRE trad op namens Jumbo. Linde werd bij de aanhuur door JLL geadviseerd en Tétris Design & Build draagt zorg voor de inrichting van het gehuurde.