Lichting van twaalf MSRE-studenten afgestudeerd

Tijdens een feestelijke uitreiking in de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam hebben op 25 mei 2023 twaalf MSRE-studenten hun diploma ontvangen.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 7, 7 juli 2023

Zij ontvingen dit uit handen van programmamanager MSRE Arthur Marquard van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Het MSRE-alumninetwerk bestaat nu uit 578 afgestudeerden.

Bijzondere felicitaties gaan naar Philip Gallas die de MSRE-scriptieprijs won met de afstudeerscriptie ‘Een CO2-heffingssysteem voor de gebouwde omgeving’. De MSRE-scriptieprijs bestaat uit een studietegoed ter waarde van 2500 euro.

Specialistische masteropleiding

De MSRE is de specialistische masteropleiding van de ASRE. De basis van de MSRE-opleiding zijn de vakken Marktanalyse en Investeringsanalyse, met een verdieping in één van de specialisatievakken Gebieds- en Vastgoedontwikkeling, Real Estate Analytics of Vastgoedbeleggen.

Master Challenges

Studenten kiezen twee Master Challenges waarin gedurende vier dagen een visie wordt ontwikkeld op disruptieve trends als De Duurzame Stad, Energietransitie, Proptech Strategy en Sustainable investment. Deze Master Challenges staan open voor alle ASRE-masteralumni.

De MSRE-afgestudeerden van voorjaar 2023 zijn:

Op de achterste rij van links naar rechts: Kasper Vroman, Enzo van Bers, Dick van Klooster, Philip Gallas, Thomas Schoorlemmer, Jack Hofman, Peter ter Morshuijssen Eigeman

Voorste rij: Miranda Hilligehekken, Emre Terlemis, Rico van Hoekelen, Laura van der Sluijs, Querijn Beets