Leeuwendaal huurt kantoorruimte in W1 in Utrecht

Organisatieadviesbureau Leeuwendaal heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op de eerste verdieping van W1 aan de Winthontlaan 1 in Utrecht.

Het volledig gerenoveerde multi-tenant gebouw W1 heeft een innovatief en duurzaam karakter dat goed aansluit bij de dienstverlening van Leeuwendaal.

Gebouw W1 staat in de nieuwe stadswijk Merwede en bestaat uit 35.000 m² vloeroppervlak verdeeld over 15 verdiepingen. De kantoorruimtes zijn zowel geschikt voor een traditioneel als eigentijds kantoorconcept en het gebouw biedt voorzieningen als een ontmoetingsplaats op de begane grond, receptie met koffiebar, lunch-restaurant, gemeenschappelijke meeting rooms en een groot auditorium. Met dit concept richt W1 zich op de groeiende behoefte aan full-service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt.

CBRE begeleidde de transactie namens Propertize, in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Leeuwendaal Advies werd geadviseerd door Neo Property Solutions.